Toimintasuunnitelma 2020


1. Organisaatio

Hallitus:

Puheenjohtaja

Varapuheenjohtaja

Sihteeri

Rahastonhoitaja

Kehittäminen ja kartat

Nuoriso ja kilpailu

Kuntosuunnistus

Tiedottaja


Muut toimihenkilöt:

Jäsenrekisteri

Kilpailuihin ilmoittaja / IRMA

Kaikulan kuntotalosäätiön edustaja

Leikekansion hoitaja


2. Nuorisotoiminnan suunnitelma 2020

Suunnistusta harrastuksena esittelevä Hipposuunnistuskoulu (3 krt) toukokuun alussa. Iltarastien yhteydessä järjestetään perherastit 5 kertaa.

Rastin Junioreiden harjoitukset maanantaisin välillä huhti-syyskuu, heinäkuussa kesätaukoa. Osallistutaan kilpailuihin ja viesteihin. Rekrytoidaan 1-2 uutta ohjaajaa ja koulutetaan ohjaajia. Osallistutaan liikuntapassikampanjaan.Talvikaudella (marras-maaliskuu) viikoittaiset joko sisä- tai ulkoharjoitukset. Junioritoimintamaksu nuorelta 40 € (sisarukset 30 €)


3.Kilpailu- ja valmennustoiminnan suunnitelma 2020

Valmennustoiminta

Valmennustoiminta keskittyy lasten ja nuorten valmentamiseen. (ks. nuorisotoiminnan strategiatavoitteet). RaJu-harjoitukset ovat avoimia kaikille jäsenille. Järjestetään kaikille jäsenille avoimia valmennusleirejä, mahdollisesti yhteistyössä Loimaan Jankon ja Punkalaitumen Kunnon kanssa. Tällaisia leirejä voivat olla esim. kevätleiri, harjoitusleiri Keski-Suomessa ja/tai Vuokatissa ja/tai ulkomaanleiri esim. Liettuassa. Jatketaan valmennuksellista yhteistyötä muiden suunnistusseurojen kanssa.Täydennetään harjoitusvälineistöä. Rohkaistaan jäseniä harrastamaan/kokeilemaan enemmän muitakin suunnistuksen muotoja, esim. hiihtosuunnistus, pyöräsuunnistus ja rogaining.


Kilpailutoiminta

LHR tukee jäsentensä kilpailutoimintaa maksamalla puolet kilpailumaksuista ja viestien osallistumismaksut kokonaan. Kilpailuihin osallistumisen määrä pyritään pitämään vähintään nykyisellä tasolla. Seurahengen vahvistamiseksi yksilökilpailuihin mennään yhteiskyydillä, esim. silloin kun kilpailut kuuluvat suunnistuskoululaisten ohjelmaan. Yhteiskuljetuksia myös viestikilpailuihin, kuten esim. Jukolaan.


Osallistuminen viestikilpailuihin

Aikuiset:

Tiomila, Jukola (kahdella joukkueella), Venlat (kahdella joukkueella), AM-viestit, SM-viestit, 25manna


Lapset ja nuoret:

HOV (usealla joukkueella), AM-viesti (usealla joukkueella), SM-viestit, Nuorten Jukola, Nuorisoviesti (sekä A- että B-viestit)


Kilpailuiden järjestäminen

Järjestetään Forssa Games kisa Letkulla 9.6.2020 ja lokakuussa 2020 Louna- Rogaining-kisat. Järjestetään jäsenille seuran mestaruuskilpailut ja mettämaili.


4. Kuntosuunnistuksen suunnitelma 2020

Yhteistyötä Forssan Lehden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa jatketaan. MOBO-radat otetaan käyttöön: Paukkumäki, Jokioinen ja Kaikula, Forssa.

Kaudella 2020 järjestetään noin 20 kuntosuunnistustapahtumaa. Kuntorastien yhteydessä järjestetään myös perherastit. lltarasteilla on myös rastibongausmahdollisuus.

Suunnistuskoulutus aikuisille järjestetään keväällä nuorten harjoitusten ja iltarastien yhteydessä.

Iltarastikalenteri valmistuu kokonaisuudessaan maaliskuun loppuun mennessä.

Markkinointia tehostetaan. Arvontapalkintoja iltarasteille.

Iltarastien hinnasto:

Kertamaksut: 6 € / alle 15-vuotias 2 €

Sarjalippu (10 kpl): 54 € / alle 15-vuotias 18 €

Kausikortti: 84 € / alle 15-vuotias 28 €, jäsenille 60 € ja iltarastin järjestäjille 30 € 

EMIT-vuokra: 1 euro / alle 15-vuotiaille ilmainen

5. Kartoitussuunnitelma 2020

Jatketaan olemassa olevien karttojen päivitystä käytössä olevien resurssien puitteissa. Teetetään uusi kartta. Suomen Suunnistusliitto tukee vuosittain kartoitusta.

Luodaan LHR:n kotisivuille kartta-arkisto kaikista suunnistuskartoista, jotka ovat kaikkien käytössä PDF-muodossa ja tulostettavissa. Luodaan myös kartta-arkisto LHR:n intraan OCAD-muodossa ratamestareiden käyttöön.

6. Viestintäsuunnitelma 2020

Viestitään samaan tapaan kuin aikaisempina vuosina painopisteen ollessa suunnistuskauden aloituksessa keväällä.

Forssa Games ja Louna-Rogaining (Ari Ilola) viestintä. Viestinnässä hyödynnetään Facebookia, Twitteriä ja mahdollisesti muita somekanavia. Kokonaisuudesta vastaa hallitus ja tiedottaja. 

Markkinointitapahtumat: Mansikki, Lapsiperhe lauantai, Lamminranta tutuksi.


7. Talousarvio 2020

Talousarvio liitteenä.