Uutiset

17.2.2020Ei saliharjoitusta 23.2.Lue lisää »14.1.2020OCAD-kurssi la 1.2.2020 klo 10-16Lue lisää »1.1.2020Seurapäivä su 26.1.2020 klo 11-16 Jokioisten TalkootuvallaLue lisää »

Seuraa LHR-Facebookia

Lounais-Hämeen Rastin              kuntosuunnistustoimintahirvi_perhe.gif

Katso tästä Suomen Suunnistusliiton tekemät Kuntosuunnistusohjeet! Sivulta suunnistus.fi löydät perustiedot suunnistuksesta, mm. kartanluvusta, varusteista ja kompassin käytöstä.

Lounais-Hämeen Rasti tarjoaa kuntosuunnistajille hyvät mahdollisuudet harrastaa suunnistusta. Seura on järjestänyt vuodesta 1982 lähtien Forssan Lehden iltarasteja, jotka ovat kaikille avoimia kuntosuunnistustapahtumia. Muutamina vuosina on järjestetty kuntorastit myös hiihtosuunnistuksessa.

Iltarastit ovat suosittu kuntoliikuntamuoto Lounais-Hämeessä. Forssan Lehden iltarastit saivat kansallistakin tunnustusta vuonna 1994, jolloin Suomen kuntourheiluliitto palkitsi Lounais-Hämeen Rastin yhtenä Suomen parhaista liikuttajista.

Lounais-Hämeen Rasti toivottaa kaikki tervetulleeksi kuntosuunnistamaan iltarasteille - liikkumaan luonnossa raikkaassa ulkoilmassa! Suunnistus on ihanteellista kunto- ja terveysliikuntaa kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille. Liikuntaa saavat niin lihakset kuin aivosolutkin, ja mieli virkistyy punavalkoisia rastilippuja etsiessä.

Iltarastien ajat, paikat ja toimintaohjeet käyvät ilmi iltarastikalenterista ja ohjeita suunnistajille -sivulta. Vaikka iltarastit ovat leppoisia kuntoliikuntatapahtumia, tulokset julkaistaan viikoittain Forssan Lehdessä, Lounais-Hämeen Rastin kotisivulla sekä Rastilippu-sivustolla.

Jotta suunnistusharrastuksen aloittamiskynnys olisi mahdollisimman matala, Lounais-Hämeen Rasti järjestää perherastit viiden ensimmäisen Forssan Lehden iltarastit-tapahtuman yhteydessä.

Tule rasteille!