Lounais-Hämeen Rastin              kuntosuunnistustoimintahirvi_perhe.gif

Katso tästä Suomen Suunnistusliiton ohjeet suunnistuksen alkeisiin.  Sivustolta löydät perustiedot suunnistuksesta, mm. kartanluvusta, varusteista ja kompassin käytöstä.

Lounais-Hämeen Rasti tarjoaa kuntosuunnistajille hyvät mahdollisuudet harrastaa suunnistusta. Seura on järjestänyt vuodesta 1982 lähtien Forssan Lehden iltarasteja, jotka ovat kaikille avoimia kuntosuunnistustapahtumia. Keväällä 2024 nimeksi muuttui Lounais-Hämeen iltarastit. 

Muutamina vuosina on järjestetty kuntorastit myös hiihtosuunnistuksessa. 

Iltarastit ovat suosittu kuntoliikuntamuoto Lounais-Hämeessä. Forssan Lehden iltarastit saivat kansallistakin tunnustusta vuonna 1994, jolloin Suomen kuntourheiluliitto palkitsi Lounais-Hämeen Rastin yhtenä Suomen parhaista liikuttajista.

Lounais-Hämeen Rasti toivottaa kaikki tervetulleeksi kuntosuunnistamaan iltarasteille - liikkumaan luonnossa raikkaassa ulkoilmassa! Suunnistus on ihanteellista kunto- ja terveysliikuntaa kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille. Liikuntaa saavat niin lihakset kuin aivosolutkin, ja mieli virkistyy oranssivalkoisia rastilippuja etsiessä.

Iltarastien ajat, paikat ja toimintaohjeet käyvät ilmi iltarastikalenterista ja ohjeita suunnistajille -sivulta. 

Tule rasteille!