Lounais-Hämeen Rastin              kuntosuunnistustoimintahirvi_perhe.gif

Katso tästä Suomen Suunnistusliiton ohjeet suunnistuksen alkeisiin.  Sivustolta löydät perustiedot suunnistuksesta, mm. kartanluvusta, varusteista ja kompassin käytöstä.

Lounais-Hämeen Rasti tarjoaa kuntosuunnistajille hyvät mahdollisuudet harrastaa suunnistusta. Seura on järjestänyt vuodesta 1982 lähtien Forssan Lehden iltarasteja, jotka ovat kaikille avoimia kuntosuunnistustapahtumia. Muutamina vuosina on järjestetty kuntorastit myös hiihtosuunnistuksessa.

Iltarastit ovat suosittu kuntoliikuntamuoto Lounais-Hämeessä. Forssan Lehden iltarastit saivat kansallistakin tunnustusta vuonna 1994, jolloin Suomen kuntourheiluliitto palkitsi Lounais-Hämeen Rastin yhtenä Suomen parhaista liikuttajista.

Lounais-Hämeen Rasti toivottaa kaikki tervetulleeksi kuntosuunnistamaan iltarasteille - liikkumaan luonnossa raikkaassa ulkoilmassa! Suunnistus on ihanteellista kunto- ja terveysliikuntaa kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille. Liikuntaa saavat niin lihakset kuin aivosolutkin, ja mieli virkistyy punavalkoisia rastilippuja etsiessä.

Iltarastien ajat, paikat ja toimintaohjeet käyvät ilmi iltarastikalenterista ja ohjeita suunnistajille -sivulta. 

Tule rasteille!