Kuntosuunnistuksen starttikurssi aikuisille Ypäjällä

Lounais-Hämeen iltarastit ovat keväällä 2024 houkutelleet runsaasti uusia suunnistajia. Lähde sinäkin luontoon liikkumaan! Aikuisten starttikurssi järjestetään nyt myös Ypäjällä. 


Lisätiedot: Hanna Kanasuo, hanna.kanasuo@outlook.com, 0449060196

Kuvateksti

Kuntosuunnistuksen starttikurssi 2024

Aikuisille tarkoitettu kolmen kerran kuntosuunnistuksen starttikurssi käynnistyy tiistaina 2.4. klo 17.30 Talsoilan koululta Forssasta.

Ensimmäinen kerta toteutetaan luokkahuoneessa. Silloin selviää, mitä kuntosuunnistus on, ja mikä on homman juoni iltarasteilla. Karttamerkit tulevat tällä kertaa hyvin tutuiksi, samoin kompassin toiminta.

Seuraavalla kerralla lähdetään kartan kanssa kävelemään Tammelan liikuntapuiston ympäristöön. Silloin löydetään yhtäläisyydet maastosta ja kartasta sekä opitaan kartan suuntaaminen. Rastejakin päästään etsimään.

Kolmannella kerralla osallistutaan Lounais-Hämeen iltarastien avauskerralle Jokioisten Kartanonpuistossa. Silloin pääsee 2 km tai 3 km reitille suunnistamaan joko opastetusti tai itsenäisesti.

Kurssi antaa tiedot ja taidot, joiden avulla voi jatkaa kuntoilua Lounais-Hämeen iltarasteilla tiistaisin aina syyskuun puoliväliin asti.

Kurssi on tarkoitettu lajiin tutustuville tai aloitteleville aikuisille. Alle 15-vuotiaat voivat osallistua aikuisen mukana.

Kurssin hinta on 20 €, sisältäen opetuksen, harjoitukset sekä yhden osallistumisen iltarasteille. Aikuisen mukana osallistuvalta lapselta kurssin hinta on 10 €.

Kurssi sopii erinomaisesti myös kuntoilua vasta aloitteleville! Kurssille voi tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa.

Ohjaajana Tyko Suomi, tyko.suomi (at) gmail.com 040 1646 505.

Ilmoittautuminen Suomisportissa. Klikkaa linkkiä ja ilmoittaudu mukaan!