Rastin Juniorit 2024

Tervetuloa suunnistamaan RaJujen, eli Lounais-Hämeen Rastin Junioreiden kanssa! Meillä jokainen voi suunnistaa omalla taitotasollaan ja kasvaa suunnistajana vaikka Suomen huipulle asti. 

Rastin Juniorit harjoittelevat torstaisin 6.6. lähtien klo 18.00-19.30 seutukunnan maastoissa. Ennen RaJujen harjoitusten alkua voi osallistua Hippo-suunnistuskouluun. 

Kouluikäiset voivat osallistua harjoituksiin yksin tai aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset tarvitsevat aikuisen mukaan maastoon. Suunnistuksen aloittamiselle ei ole yläikärajaa!

Rastin Junioreita valmentaa Siiri Julkunen. Tiedustelut puh. 0407023850, terojulkunen(at)hotmail.com

RaJut osallistuvat Lounais-Hämeen iltarasteille maksutta. Lisäksi on mahdollista osallistua alueellisiin ja kansallisiin suunnistuskilpailuihin, joista löytyy lisätietoa kilpailupalvelu Irmasta

Seura maksaa kolmen kilpailun osallistumismaksut jäsenille täysimääräisenä ja muista -50% (paitsi, jos osallistuminen peruuntuu kilpailijasta johtuvasta syystä). 

Kilpailemiseen tarvittavan lisenssin ja vapaaehtoisen vakuutuksen jokainen suunnistaja hankkii itse SuomisportistaKilpailuihin osallistuvat juniorit saavat lainaksi seuran edustuspaidan. 

Talvikaudella harjoitellaan sisätiloissa monipuolisesti liikunnan perustaitoja ja pelataan esimerkiksi salibandya.


RaJujen toimintakalenteri 2024