Tule mukaan suunnistustoimintaan suunnistuskoulun kautta!

Keväällä 2021 Lounais-Hämeen Rasti tarjoaa suunnistusvalmennusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Huhtikuussa aloitetaan aikuisten suunnistuskurssilla, joka toteutetaan yhteistyössä Fysio-Retken kanssa.   • Venla-Koulu ´21
Naisten suunnistus / kuntokurssi kohti Venlojen-viestiä (jonakin vuonna) tai muuten vaan liikettä niveliin. Jukolan-Jussitkin ovat tervetulleita mukaan.

Suunnistus on muutakin kuin vain kartta kourassa rastien etsimistä. Se on mukavia yhteistreenejä ja monipuolista liikuntaa, niin että suupieletkin kääntyy ylöspäin!
Hinta 65 €, joka sisältää 8 ohjattua harjoituskertaa maanantaisin klo 18.00. Harjoitusten kesto 60-80 min / kerta.
Aloitetaan ma 12.4.2021 klo 18. Ota suunta Venla-kouluun!
Ilmoittautumiset ti 6.4.2021 mennessä: tuula@fysioretki.fi"

  • Lasten ja nuorten suunnistuskoulu
Toukokuussa on tarkoitus järjestää lajiin tutustuttava suunnistuskoulu lapsille ja nuorille. Tämän suunnistuskoulun jälkeen voi liittyä mukaan Rastin junioreiden eli RaJujen valmennustoimintaan. Mikäli lapsella tai nuorella on ennestään riittävät pohjatiedot ja -taidot suunnistuksesta, voi RaJuihin tulla mukaan suoraankin.

  • Aikuisten suunnistusvalmennus
Aikuiset, jotka ovat LHR:n jäseniä, voivat myös osallistua RaJujen harjoituksiin ja saada valmennusta kilpailutoimintaan tai rennompaa harjoittelua kuntorasteja varten.

  • Oma koulutus juuri sinun tarpeittesi mukaan
Haluatko oppia suunnistamaan tai kerrata aikaisemmin oppimaasi? Haluaisitko opastusta ennen kuntorasteille lähtöä tai kiertää iltarastiradan suunnistuskummin kanssa? Ota yhteyttä sähköpostilla info@lhr.fi tai laita viestiä Facebookin kautta, niin sovitaan asiasta!

Kuvateksti