Tule mukaan suunnistustoimintaan suunnistuskoulun kautta!

Keväällä 2021 Lounais-Hämeen Rasti tarjoaa suunnistusvalmennusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Huhtikuussa aloitetaan aikuisten suunnistuskurssilla, joka toteutetaan yhteistyössä Fysio-Retken kanssa ja toukokuussa on lasten ja nuorten Hippo-suunnistuskoulun vuoro.
  • Lasten ja nuorten Hippo-suunnistuskoulu
Hippo-suunnistuskoulu on lapsille ja nuorille tarkoitettu neljän kerran suunnistuskurssi, jossa opitaan suunnistuksen alkeet. Kurssi antaa valmiudet iltarasteilla toimimiseen ja kilpailusuunnistuksen aloittamiseen.

Alle kouluikäiset tarvitsevat kurssille mukaan aikuisen, joka kulkee lapsen/lasten mukana maastossa. Aikuisilta ei edellytetä suunnistustaitoja, ne opitaan yhdessä lasten kanssa. Kouluikäiset voivat osallistua kurssille joko yhdessä aikuisen kanssa tai yksin. Yläkouluikäiset voivat osallistua Hippo-suunnistuskouluun tai tulla mukaan suoraan Rastin Junioreiden viikkotoimintaan.

Hippo-suunnistuskoulu kokoontuu toukokuussa keskiviikkosin klo 18.00-19.30 seuraavasti:
  • ke 5.5. Forssa, Lamminranta, Jäähallin parkkipaikka
  • ke 12.5. Jokioinen, Kartanonpuisto, Elonkierron parkkipaikka
  • ke 19.5. Tammela, Syrjänharju, Liikuntakeskus
  • ke 26.5. Forssa, Vieremä, Kaikulan maja

Neljän kerran Hippo-suunnistuskoulu on ilmainen!

Kurssin jälkeen voi liittyä Rastin Junioreihin ja osallistua RaJujen viikkotoimintaan keskiviikkoisin. RaJujen toimintamaksu on
  • alle 15-vuotiailta 40 €, sisältäen LHR:n jäsenmaksun 10 €
  • yli 15-vuotiailta 75 €, sisältäen jäsenmaksun 35 €
Hippo-suunnistuskoulussa päävalmentajana toimii Aino-Maria Mänki. Mukana valmennuksessa on myös Rastin suunnistavaa nuorisoa, joilta voi kysellä lisää erinomaisesta harrastuksesta!

Kurssille tarvitaan mukaan säänmukainen liikuntavaatetus sekä liikkumiseen soveltuvat jalkineet. Edes sadesäällä ei tarvita saappaita, lenkkareilla pärjää silloinkin. Suunnistuskoulusta saa lainaan kompassin ja emit-kortin, mutta omiakin välineitä voi toki käyttää.

Hippo-suunnistuskouluun voi tulla, vaikka olisi jo aikaisempinakin vuosina suunnistuskouluun osallistunut!

Tähän on tulossa linkki lomakkeeseen, jolla voi ilmoittaa lapsen tai nuoren Hippo-suunnistuskouluun. Tarkkaile Lounais-Hämeen Rastin viestintää myös Facebookissa!

  • Venla-Koulu ´21
Naisten suunnistus / kuntokurssi kohti Venlojen-viestiä (jonakin vuonna) tai muuten vaan liikettä niveliin. Jukolan-Jussitkin ovat tervetulleita mukaan.

Suunnistus on muutakin kuin vain kartta kourassa rastien etsimistä. Se on mukavia yhteistreenejä ja monipuolista liikuntaa, niin että suupieletkin kääntyy ylöspäin!
Hinta 65 €, joka sisältää 8 ohjattua harjoituskertaa maanantaisin klo 18.00. Harjoitusten kesto 60-80 min / kerta.
Aloitetaan ma 12.4.2021 klo 18. Ota suunta Venla-kouluun!
Ilmoittautumiset ti 6.4.2021 mennessä: tuula@fysioretki.fi"


  • Aikuisten suunnistusvalmennus
Aikuiset, jotka ovat LHR:n jäseniä, voivat myös osallistua RaJujen harjoituksiin ja saada valmennusta kilpailutoimintaan tai rennompaa harjoittelua kuntorasteja varten.

  • Oma koulutus juuri sinun tarpeittesi mukaan
Haluatko oppia suunnistamaan tai kerrata aikaisemmin oppimaasi? Haluaisitko opastusta ennen kuntorasteille lähtöä tai kiertää iltarastiradan suunnistuskummin kanssa? Ota yhteyttä sähköpostilla info@lhr.fi tai laita viestiä Facebookin kautta, niin sovitaan asiasta!

Kuvateksti