Forssan Lehden iltarastikausi alkaa omatoimirasteilla 


Lounais-Hämeen Rasti noudattaa Suomen Suunnistusliiton ohjeita suunnistustapahtumien järjestämisestä koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolosuhteiden aikana.  


Tästä johtuen Forssan Lehdet iltarastit järjestetään 21.4. alkaen omatoimirasteina. Perinteiseen tiistai-illan aikatauluun siirrytään vasta, kun rajoitukset ovat ohi.   


Radat 


Omatoimirasteilla on tarjolla tutut ratavaihtoehdot: helppo 2 km, keskitasoinen 3 km ja vaativammat 5 tai 7 km.  Helppo kahden kilometrin mittainen rata tukeutuu polkuihin ja selkeisiin maastokohteisiin. Se sopii erinomaisesti lajiin tutustuville, aloitteleville suunnistajille sekä perheille.   


Rastipisteet on merkitty maastoon rastilipuilla. Rastien yhteydessä on numerokoodi, josta voi tarkistaa, että on oikealla rastipisteellä. Myös lähtö ja maali on merkitty rastilipuin.


Kartat


Ratavaihtoehtojen tulostettavat kartat löytyvät kalenterin linkin kautta tai tästäKartat ovat tulostettavissa ko. viikon tiistaiaamusta alkaen. 


Lisäksi tiistaista alkaen Forssan Citymarketin neuvonnasta voi noutaa ko. viikon kartan, johon on merkitty kaikki rastipisteet. Tämän kartan reunassa on listattu radat (2-7 km) ja rastipisteet, jotka kyseiselle radalle kuuluvat. Karttaan voi itse piirtää rastivälien viivat haluamalleen radalle tai yhdistellä rastipisteistä oman mielen mukaisen radan. Tulostettavissa kartoissa rastivälien viivat on valmiksi merkitty, joten niistä voi tarvittaessa katsoa mallia.


Aikataulu 


Rastit ovat maastossa tiistaiaamusta saman viikon sunnuntai-iltaan asti, joten suunnistamaan voi lähteä oman aikataulun mukaisesti. Näin saadaan suunnistajat hajautettua pitkälle aikavälille, mikä pienentää mahdollisuutta lähikontaktiin toisen suunnistajan kanssa. Jos kuitenkin päätyy rastille samaan aikaan jonkun muun kanssa, tulee muistaa pitää riittävä etäisyys henkilöiden välillä. 


Ajanotto

 

Omatoimirasteilla ei ole järjestettyä ajanottoa, mutta ajan voi halutessaan mitata itse. 


Maksu


Karttaan on merkitty seuran tilinumero sekä kartan suositushinta 3€. Samalla kerralla voi maksaa useamman suunnistajan tai suunnistuskerran maksun. Maksun voi suorittaa myös sähköisillä liikuntaseteleillä.  


Lisätietoja


Lisätietoja Forssan Lehden omatoimisista iltarasteista antaa iltarastivastaava Tarja Simola, puh. 050 523 4509.

Pvm Kunta Kartta Ratamestari Huom. Opastus Tulokset Väliajat
21.04. Forssa Kaikula Ari Ilola Omatoimi-rastit Linkki Ei järjestettyä ajanottoa
28.4. Jokioinen Kartanonpuisto Ari Ilola Omatoimi-rastit Linkki Ei järjestettyä ajanottoa
5.5. Tammela Syrjänharju Paavo ja Vesa Vesterinen Omatoimi-rastit Linkki Ei järjestettyä ajanottoa
12.5 Humppila Kirkkoharju Roosa Lassila & Jouni Salmela Omatoimi-rastit
Linkki

Google Maps
Ei järjestettyä ajanottoa
19.5. Ypäjä Kolinsuo
Suunnistajan kaupan 
kauppa-auto paikalla ti 19.5. klo 16-19.
Ari Ilola Omatoimi-rastit


Linkki Ei järjestettyä ajanottoa
26.5. Tammela PerhonjärviAri Ilola Omatoimi-rastit Linkki Ei järjestettyä ajanottoa
2.6. Tammela Liesjärven
Kettumäki
Miikka Huovila9.6. Jokioinen Murronkulma Ari Ilola16.6. Tammela Jänijärvi Siiri Julkunen23.6. Forssa Kalsu Jaakko Kuusinen & Erkki Eskelinen30.6. Ypäjä Sprinttikartta Ari Ilola7.7. Tammela Onkilammi Elmeri Syrjälä
14.7. Tammela Liesjärvi Miikka Huovila21.7. Tammela Saari Benjamin Saarela28.7. Ypäjä Manninen Päivi ja Markku Paija4.8. Tammela Kuuslammi Miikka Huovila11.8. Humppila Huikaja Jyrki Nieminen18.8. Jokioinen Saartenkylä Matti Juhonsalo25.8. Jokioinen Suova Katariina Manni & Jukka Salonen1.9. Forssa Kassimäki Tyko Suomi8.9. Forssa Sprinttikartta Tuomas Rokka & Benjamin Saarela15.9. Jokioinen Paukkumäki Tuomas Rokka lähdöt 16.30-18, yö 20-21


22.9. Tammela Syrjänharju Tuomas Rokka & Benjamin Saarela lähdöt 16.30-18, yö 20-21