Uutiset

13.4.2019Lounais-Hämeen Rastin leiripäivä su 5.5.2019Lue lisää »13.4.2019Rastin juniorien ja Jukolakoulun ohjelma 2019Lue lisää »8.4.2019Hippo-suunnistuskoulu lapsille toukokuussaLue lisää »

Seuraa LHR-Facebookia

Ajankohtaista tietoa nuorisotoiminnasta

Suunnista seikkailuun Lounais-Hämeen Rastissa

Suunnistus on ongelmanratkaisutaitoja kehittävää luontoliikuntaa. Lounais-Hämeen Rasti järjestää suunistuskoulu- ja iltarastitoimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille suunnistajille.

Aloitteleville 7-12 -vuotiaille tarkoitettu maksuton Hippo-suunnistuskoulu kokoontuu neljänä toukokuun keskiviikkona klo 18-19.30 seuraavasti:

  8.5. Syrjänharju, Tammelan liikuntapuisto 

15.5. Kartanonpuisto, Jokioinen 

22.5. Kaikulan maja, Forssa 

29.5. Paukkumäki, Jokioisten urheilukenttä

Alle kouluikäiset ovat tervetulleita harjoittelemaan aikuisen seurassa. Varusteiksi riittävät säänmukaiset liikuntavaatteet.

Hippo-suunnistuskoulun jälkeen voi tulla mukaan Rastin Junioreiden eli RaJujen harjoituksiin maanantaisin klo 18-19.30. Alle 12-vuotiaat, joilla on jo aikaisempaa suunnistuskokemusta, sekä kaikki yli 12-vuotiaat voivat liittyä suoraan Rastin Junioreihin.

RaJujen harjoitukset alkavat 15.4. Jokioisten Kartanonpuistossa. Harjoituspaikka vaihtuu viikoittain. Muut harjoituspaikat ja lisätiedot Lounais-Hämeen Rastin nuorisotoiminnasta löytyvät osoitteesta www.lhr.fi kohdasta Nuoriso ja suunnistuskoulut. Nuorisotoimintaan liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä valmentaja Tero Julkuseen, puh. 040 702 3850.

Rastin Junioreiden toimintamaksu on 14-vuotiailta ja nuoremmilta 50 € ja 15-20 -vuotiailta 75 €. Toimintamaksu sisältää muun muassa seuran jäsenmaksun ja iltarastien kausikortin.         

Lounais-Hämeen Rastin järjestämät Forssan Lehden iltarastit tarjoavat erimittaisia ja -tasoisia ratavaihtoehtoja omatoimisille suunnistajille tiistai-iltaisin huhtikuun lopusta syyskuun loppuun. Iltarasteilla voi tavoitella mahdollisimman sujuvaa ja nopeaa suunnistussuoritusta tai edetä radan rauhassa omaan tahtiin ja luonnosta nauttien. Kauden 2019 viidellä ensimmäisillä iltarastikerralla on tarjolla perhesuunnistus, jolloin 6 € maksulla koko perhe pääsee suunnistamaan yhteisen radan. Emit-leimauskortin vuokra sisältyy hintaan. Ensimmäiset iltarastit järjestetään Jokioisten Kartanonpuistossa 23.4. Lähtö on avoinna klo 17-19. Koko kauden iltarastikalenteri, tarkemmat hintatiedot sekä ohjeet iltarasteille löytyvät osoitteesta www.lhr.fi kohdasta Kuntosuunnistus.

Suunnistusseuran jäsenenä on myös mahdollista osallistua suunnistuskilpailuihin sekä kotimaassa että ulkomailla. Suurin osa kilpailuista on yksilökisoja. Niissä kaikki ikäluokan osallistujat pääsevät suunistamaan saman radan, eikä kenenkään tarvitse jäädä ”vaihtopelaajaksi”. Osa kilpailuista on viestejä, jotka suunnistetaan yhteistyössä joukkueen kanssa. Lounais-Hämeen Rastissa suunnistus on monipuolisesti kehittävää yhteistä toimintaa kivassa porukassa. Tervetuloa mukaan!