Uutiset

17.2.2020Ei saliharjoitusta 23.2.Lue lisää »14.1.2020OCAD-kurssi la 1.2.2020 klo 10-16Lue lisää »1.1.2020Seurapäivä su 26.1.2020 klo 11-16 Jokioisten TalkootuvallaLue lisää »

Seuraa LHR-Facebookia

Ajankohtaista tietoa nuorisotoiminnasta

Tervetuloa suunnistamaan Lounais-Hämeen Rastiin

Suunnistus on ongelmanratkaisutaitoja kehittävää luontoliikuntaa. Lounais-Hämeen Rasti järjestää suunistuskoulu- ja iltarastitoimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille suunnistajille.

Lounais-Hämeen Rastin Juniorit, eli RaJut, harjoittelevat maanantaisin klo 18-19.30 seutukunnan maastoissa. Alle kouluikäiset voivat osallistua harjoituksiin aikuisen seurassa. Tarvittaessa aikuinen voi olla mukana myös kouluikäisten harjoituksissa, eikä aikaisempaa suunnistuskokemusta vaadita. Varusteiksi riittävät säänmukaiset ulkoliikuntavaatteet ja kompassi.       

Kaudella 2019 Rastin Juniorien toimintamaksu on 14-vuotiailta ja nuoremmilta 50€  ja 15-20 -vuotiailta 75€. Toimintamaksu sisältää muun muassa seuran jäsenmaksun ja Forssan Lehden iltarastien kausikortin. Maksuohjeet saa osallistuessaan ensimmäisen kerran RaJujen harjoituksiin.   

Lisätietoja Lounais-Hämeen Rastin nuorisotoiminnasta löytyy osoitteesta www.lhr.fi kohdasta Nuoriso ja suunnistuskoulut. Sivustolta löytyvästä Rastin Juniorien ohjelmakalenterista löytyvät tarkat harjoituspaikat opastuksineen ja harjoitusten aiheet. Nuorisotoimintaan liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä valmentaja Tero Julkuseen, puh. 040 702 3850. Lounais-Hämeen Rasti löytyy myös Facebookista.

  

Pvm:

Paikka:

3.6.

Tammela, Saari; kokoontuminen Lounais-Hämeen Pirtin parkkipaikalla

10.6.

Humppila, Huikaja

17.6.

Forssa, Kalsu

24.6.

Paikka avoin

Oman valinnan mukaan omatoimista harjoittelua sekä iltarasteille, kisoihin ja rastiviikoille osallistumista.

5.8.

Ypäjä, Kolinsuo

12.8.

Ypäjä, Perttula

19.8.

Jokioinen, Pohjanmaankulma

26.8.

Forssa, Kassinmäki

2.9.

Tammela, Onkilammi

9.9.

Koski, Myllykylä       

16.9.

Forssa, Kaikula

23.9.

Forssa, keskusta

 

Lounais-Hämeen Rastin järjestämät Forssan Lehden iltarastit tarjoavat erimittaisia ja -tasoisia ratavaihtoehtoja omatoimisille suunnistajille tiistai-iltaisin huhtikuun lopusta syyskuun loppuun. Iltarasteilla voi tavoitella mahdollisimman sujuvaa ja nopeaa suunnistussuoritusta tai edetä radan rauhassa omaan tahtiin ja luonnosta nauttien. Koko kauden iltarastikalenteri, hintatiedot sekä ohjeet iltarasteille löytyvät osoitteesta www.lhr.fi kohdasta Kuntosuunnistus.

Suunnistusseuran jäsenenä on myös mahdollista osallistua suunnistuskilpailuihin sekä kotimaassa että ulkomailla. Suurin osa kilpailuista on yksilökisoja. Osa kilpailuista on viestejä, jotka suunnistetaan yhteistyössä joukkueen kanssa. Lounais-Hämeen Rastissa suunnistus on monipuolisesti kehittävää yhteistä toimintaa kivassa porukassa.

Tervetuloa mukaan!