Ohjeita Rastin Junioreille 2020

1. Rastin Junioreiden toimintamaksu

Suunnistuskoulumaksu on koskee kaikkia toiminnassa mukana olevia nuoria. Rastin Junioreiden toimintamaksu on 40 € (+ jäsenmaksu) perheen ensimmäiseltä nuorelta ja 30 € (+ jäsenmaksu) muilta alle 20-vuotiailta. Jäsenmaksu on 10 € alle 14-vuotiailta ja 35 € vanhemmilta.

Toimintamaksu sisältää mm. iltarastien kausikortin. Maksu maksetaan jäsenmaksun yhteydessä tai 30.4. mennessä LHR:n tilille FI03 5025 0240 0008 10. Viitteeksi RaJu ja lasten nimet.

 Jos haluat erota seuran jäsenyydestä tai jos osoitetietosi on muuttunut, ilmoita sähköpostilla maarit.maki(at)surffi.net.

2. Nuori Suunta –kortti ja lisenssi + vakuutus

Suunnistuskoulumaksu ei sisällä vakuutusta, vaan se hankitaan erikseen Suunnistusliiton palvelun kautta. Alle 14-vuotiaat lunastavat Nuori Suunta-kortin ja yli 14-vuotiaat lisenssin Suomisport-palvelun kautta. Ohjeet löytyvät Suunnistusliiton sivuilta.

3. Rastin Juniorit harjoittelevat poikkeusolosuhteiden aikana omatoimisesti. Ohjeita harjoitteluun antaa valmentaja Tero Julkunen.

 4. Sähköpostiosoitteet

Saatko nuorisosähköpostia siihen osoitteeseen kuin haluat? Voit lisätä osoitteesi listalle lähettämällä pyynnön osoitteeseen info@lhr.fi.

5. Häme-cup-osakilpailut

Häme-cup osakilpailut ja muuta tietoa alueen toiminnasta löydät Hämeen suunnistuksen sivuilta