14.2.2017 kevättiedote

Hyvä rastilainen,

Kevät ja uusi suunnistuskausi on jo lähellä. Tässä infoa seuran asioista ja tapahtumista.

1. Lounais-Hämeen Rastin kevätkokous pidetään 22.3.2017 klo 18 Forssassa Lounaismaan Osuuspankin kerhotiloissa. Jäsenet tervetuloa runsaslukuisesti paikalle. Ellei paikalla ole hallituksen ulkopuolisia jäseniä niin jää tili- ja vastuuvapauden myöntäminen hallituksen itsensä tehtäväksi, eikä se ole oikein hyvää toimintaa! Siis tulethan paikalle!

2. Sunnuntaisin pidetään saliharkat Riihivalkaman koululla klo 19 - 20.30 maaliskuun loppuun asti. Ensimmäinen tunti on puolella kentällä ja jälkimmäinen koko kentällä. Myös lajitreeniä.

3. Rastin kevätleiri järjestetään 31.3.-2.4. Hangossa Loimaan Jankon ja PunKun kanssa.

4. Iltarastikausi alkaa 25.4.2017.
Syyskokouksessa päätettiin nostaa iltarastien kertalipun hintaa 6 euroon. Muut hinnat löytyvät iltarastien sivulta http://www.lhr.fi/4. Kuntosuunnistaja voi halutessaan hankkia kuntosuunnistajan vakuutuksen http://www.suunnistusliitto.fi/harraste/kuntosuunnistajan-vakuutus/vakuutus/. Vakuutusta tilattaessa käytetään seurakohtaista tunnusta, joka Forssan lehden iltarasteille on 108.

5. RaJu harkat maanantaisin 10.4. alkaen.

6. Venloihin ja Jukolaan on kumpaankin ilmoitettu 3 joukkuetta, telttapaikat on varattu ja bussikuljetusta (lähtö pe-iltana, paluu su-iltana) suunnitellaan. Päätä jo nyt että osallistut!

7. 25-manna suunnistetaan Ruotsissa 6.-7.10. Olemme lähdössä sinne ja joukkueeseen tarvitaan 25 eri ikäistä suunnistajaa. Pistähän jo nyt kalenteriin tämä syyskauden päätösreissu!

Keväisin terveisin Kaisa

Rastin tiedottaja